balikopat.com
Balıkopatım Balıkopatsın BaLıKoPaT
Portal | Forum | Yardım | Arama | Üye Listesi | Kullanıcı Grupları | Kayıt | Giriş 

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder   Teşekkür et.
Son ziyaretinizden bu yana gönderilen mesajlar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
GABYABay
Yönetici
Yönetici

Çevirim dışı
Rep Puan: 28984
Meslek: Bilgisayar Mühendisliği
Tuttuğu Takım

Prş Hzr 19, 2008 5:26 pm Prş Hzr 19, 2008 5:26 pmMesaj konusu: Icons_auth_explain Balıkopat Radyoda nasıl DJ lik yapabilirim? Alıntıyla Cevap Gönder

Öncelikle 2 program indireceğiz,
a- winamp, tıklayarak indiriniz,
b- dsp plugin tıklayarak indiriniz,

eski versiyon winamp kullanıyorsanız , kaldırınız

1-İndirmiş olduğunuz winamp5531_full_emusic-7plus_en-us.exe programına çift tıklayarak kurunuz, 5. tıklamada karşınıza gelen winamp remote, winamp toolbar, set winamp search engine, 50 mp3 free downloads un yanındaki işaretle... mesajın devamını görebilmek için Kayıt olmalı veya Giriş yapmalısınız

En son GABYA tarafından Pts Oca 19, 2009 1:09 pm tarihinde değiştirildi, toplam 3 kere değiştirildi

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et
Başa dön
Teşekkür Edenler
igmsva(19-06, 17:29), Uzm.Dr.Rastgele(19-06, 17:42), smyrnensis(20-06, 1:08), aganta burina burinata(01-07, 15:01), GABYA kullanıcısının bu mesajına teşekkür edenler. 

Yazar Mesaj
mufiBay
Uzman Katılımcı
Uzman Katılımcı

Çevirim dışı
Rep Puan: 0

Tuttuğu Takım

Cmt Hzr 21, 2008 1:15 pm Cmt Hzr 21, 2008 1:15 pmMesaj konusu: Icons_auth_explain  Alıntıyla Cevap Gönder

gökselcim sistemi kurduk,şifreyi yollayabilirsin bana,yalnız aşağıdaki konular hakkında sorularım var..

1-ben akşamları bu işi yapma niyetindeyim ancak gün içinde herhangi 1 saatte boş bulduğumda da yayın yapabilirmiyim?

2-yayın kalitesini değiştirsek birşey değiştirmi,22k ve mono çok düşük bir kalite,64k stereo yaptım onu ben,birşey olurmu?

3-akşam 9-10 gibi yapsam olurmu bu işi?

4-süre sınırı varmı,yani listeye kaç dakikalık şarkı dizeyim ki tam yetsin Wink

MILLET UYUYORSA UYANDIRMAK KOLAYDIR. UYUMUYOR DA UYUYOR GIBI YAPIYORSA NE YAPSANIZ NAFILE UYANDIRAMAZSINIZ

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
Başa dön

Yazar Mesaj
GABYABay
Yönetici
Yönetici

Çevirim dışı
Tuttuğu Takım

Pzr Hzr 22, 2008 12:30 am Pzr Hzr 22, 2008 12:30 amMesaj konusu: Icons_auth_explain  Alıntıyla Cevap Gönder

[ quote:0475131d25="mufi"]gökselcim sistemi kurduk,şifreyi yollayabilirsin bana,yalnız aşağıdaki konular hakkında sorularım var..

1-ben akşamları bu işi yapma niyetindeyim ancak gün içinde herhangi 1 saatte boş bulduğumda da yayın yapabilirmiyim?

2-yayın kalitesini değiştirsek birşey değiştirmi,22k ve mono çok düşük bir kalite,64k stereo yaptım onu ben,birşey olurmu?

3-akşam 9-10 gibi yapsam olurmu bu işi?

4-süre sınırı varmı,yani listeye kaç dakikalık şarkı dizeyim ki tam yetsin Wink

genel olarak herkese yazıyorum,
1- yayını artık trt fm e yönlendirmeyec... mesajın devamını görebilmek için Kayıt olmalı veya Giriş yapmalısınız

En son GABYA tarafından Pzr Hzr 22, 2008 12:31 am tarihinde değiştirildi, toplam 2 kere değiştirildi

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et
Başa dön

Yazar Mesaj
GABYABay
Yönetici
Yönetici

Çevirim dışı
Tuttuğu Takım

Pts Hzr 23, 2008 3:29 pm Pts Hzr 23, 2008 3:29 pmMesaj konusu: Icons_auth_explain Re: Balıkopat Radyoda nasıl DJ lik yapabilirim? Alıntıyla Cevap Gönder

Arkadaşlar dinleyememe sorununuz , temennileriniz, vs lutfen bu başlık altına yazmayınız, lak lak odasına açınız ki dokuman temiz kalsın.

Başa dön

Forum Sponsor

Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Geçiş Yap:  
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

CrackerTracker © 2004 - 2006 CBACK.de  balikopat.com - başlık için RSS