|
Son ziyaretinizden bu yana gönderilen mesajlar
| Yazar |
Mesaj |
GABYA
Yönetici

Kayıt: 30 May 2007 Mesajlar: 2933 Rep Puan: 28984 Konum: İzmir Meslek: Bilgisayar Mühendisliği
Tuttuğu Takım
|
|
Mesaj konusu:
Balıkopat Radyoda nasıl DJ lik yapabilirim? |
|
|
Öncelikle 2 program indireceğiz,
a- winamp, tıklayarak indiriniz,
b- dsp plugin tıklayarak indiriniz,
eski versiyon winamp kullanıyorsanız , kaldırınız
1-İndirmiş olduğunuz winamp5531_full_emusic-7plus_en-us.exe programına çift tıklayarak kurunuz, 5. tıklamada karşınıza gelen winamp remote, winamp toolbar, set winamp search engine, 50 mp3 free downloads un yanındaki işaretle... mesajın devamını görebilmek için Kayıt olmalı veya Giriş yapmalısınız _________________ göksel '73 /İzmir
En son GABYA tarafından Pts Oca 19, 2009 1:09 pm tarihinde değiştirildi, toplam 3 kere değiştirildi |
|
 |
|
 |
|
|
| Yazar |
Mesaj |
mufi
Uzman Katılımcı

Tuttuğu Takım
|
|
gökselcim sistemi kurduk,şifreyi yollayabilirsin bana,yalnız aşağıdaki konular hakkında sorularım var..
1-ben akşamları bu işi yapma niyetindeyim ancak gün içinde herhangi 1 saatte boş bulduğumda da yayın yapabilirmiyim?
2-yayın kalitesini değiştirsek birşey değiştirmi,22k ve mono çok düşük bir kalite,64k stereo yaptım onu ben,birşey olurmu?
3-akşam 9-10 gibi yapsam olurmu bu işi?
4-süre sınırı varmı,yani listeye kaç dakikalık şarkı dizeyim ki tam yetsin  _________________ Muvaffak İşmen
Emekli bankacı
1957 İstanbul/izmir
MILLET UYUYORSA UYANDIRMAK KOLAYDIR. UYUMUYOR DA UYUYOR GIBI YAPIYORSA NE YAPSANIZ NAFILE UYANDIRAMAZSINIZ
|
|
 |
|
 |
| Yazar |
Mesaj |
GABYA
Yönetici

Kayıt: 30 May 2007 Mesajlar: 2933 Rep Puan: 28984 Konum: İzmir Meslek: Bilgisayar Mühendisliği
Tuttuğu Takım
|
|
[ quote:0475131d25="mufi"]gökselcim sistemi kurduk,şifreyi yollayabilirsin bana,yalnız aşağıdaki konular hakkında sorularım var..
1-ben akşamları bu işi yapma niyetindeyim ancak gün içinde herhangi 1 saatte boş bulduğumda da yayın yapabilirmiyim?
2-yayın kalitesini değiştirsek birşey değiştirmi,22k ve mono çok düşük bir kalite,64k stereo yaptım onu ben,birşey olurmu?
3-akşam 9-10 gibi yapsam olurmu bu işi?
4-süre sınırı varmı,yani listeye kaç dakikalık şarkı dizeyim ki tam yetsin  |
genel olarak herkese yazıyorum,
1- yayını artık trt fm e yönlendirmeyec... mesajın devamını görebilmek için Kayıt olmalı veya Giriş yapmalısınız _________________ göksel '73 /İzmir
En son GABYA tarafından Pzr Hzr 22, 2008 12:31 am tarihinde değiştirildi, toplam 2 kere değiştirildi |
|
 |
|
 |
| Yazar |
Mesaj |
GABYA
Yönetici

Tuttuğu Takım
|
|
Mesaj konusu:
Re: Balıkopat Radyoda nasıl DJ lik yapabilirim? |
|
|
Arkadaşlar dinleyememe sorununuz , temennileriniz, vs lutfen bu başlık altına yazmayınız, lak lak odasına açınız ki dokuman temiz kalsın. _________________ göksel '73 /İzmir
|
|
 |
|
 |
|
|
|
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa) |
|
| |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
|
 |