|
Son ziyaretinizden bu yana gönderilen mesajlar
| Yazar |
Mesaj |
metalparoz
Süper Moderator
 GÜVEN ÖZYELDAN PİKNİK ÇUPRACISI

Kayıt: 01 Hzr 2007 Mesajlar: 2201 Rep Puan: 24128 Konum: İzmir
Tuttuğu Takım
|
|
Mesaj konusu:
Re: EVDE BASKI T-SHIRT YAPTIM |
|
|
| demiş ki Sonacemi: | iyi bir çalıma
ikiside güzel aaaaaaammmmaaaaa
yaz tatilinde olan balığın bir gözlüğü birde kafaya bağlanan bir bez var üçgen adını gediremedim.
onuda taktınızmı harika olacak |
Eşarp değil demi abicim balıkta madara olmayalım Bandana sayın abicim sanırım bahsettiğin... _________________
Güven ÖZYELDAN
1976-İZMİR (Arh+)
Bir sahil şeridi dedik ama birtürlü görüşemedik...
|
|
 |
|
 |
| Yazar |
Mesaj |
Sonacemi
Aktif Katılımcı
 Vatansever

Kayıt: 13 Hzr 2007 Mesajlar: 138 Rep Puan: 2125 Konum: Adana Meslek: Grafik Dizayn
Tuttuğu Takım
|
|
Mesaj konusu:
|
|
ha senin bahsettiğin ara sıra boynada takılıyork bandana dediğinden inanki ismini ilk senden duyuyorum.
balikopat tatilde
düşün şimdi bir balık boyununda bandana gözünde gözlük bir şezlonkta yaslanmış kuyruk kısmını ayak yapalım ve ayak ayak üstüne atmış güneşleniyor. Yanında şöyle bir slogan balikopat tatilde nasıl ama _________________ Herşeye birazcık hoşgörü
Bülent Dağdeviren-1962
Adana
|
|
 |
|
 |
| Yazar |
Mesaj |
metalparoz
Süper Moderator

Tuttuğu Takım
|
|
Mesaj konusu:
|
|
[ quote:3f5746fe59="sonacemi"]ha senin bahsettiğin ara sıra boynada takılıyork bandana dediğinden inanki ismini ilk senden duyuyorum.
balikopat tatilde
düşün şimdi bir balık boyununda bandana gözünde gözlük bir şezlonkta yaslanmış kuyruk kısmını ayak yapalım ve ayak ayak üstüne atmış güneşleniyor. yanında şöyle bir slogan balikopat tatilde nasıl ama |
valla gözümde canlandırdım güzel bir kare oldu bunu çizime dökmek lazımda eli yatkın arkadaşlara duyurmalıyız karikatürü seven çizime meraklı dostlar varsa bir denesin sahilde bir balık şezlong altında gözünde gözlük, banda... mesajın devamını görebilmek için Kayıt olmalı veya Giriş yapmalısınız _________________
Güven ÖZYELDAN
1976-İZMİR (Arh+)
|
|
 |
|
 |
| Yazar |
Mesaj |
igmsva
Süper Katılımcı
 İHTİYAR

Kayıt: 01 Hzr 2007 Mesajlar: 1479 Rep Puan: 16143 Konum: İzmir
Tuttuğu Takım
|
|
evet evet bide bandana ya baskı yapayım gözlüklerle üffffffffffff karizma o biçim olur...... ama karizmaya balık gelirmi ki  _________________ SEVGİNİN VE SAYGININ HAKİM OLDUĞU, GÜZEL PAYLAŞIMLARIN YAPILDIĞI, YANLIŞLARIN; YOL GÖSTERİCİ VE ÖĞRETİCİ BİR ÜSLUPLA DÜZELTİLDİĞİ, ELEŞTİRİLERİN YAPICI OLDUĞU BİR SİTE İÇİN EL ELE.
İlker Gümüşova
1966/İzmir
A Rh(+)
|
|
 |
|
 |
| Yazar |
Mesaj |
varior
Süper Katılımcı
 SAVAŞ ÖZCAN

Kayıt: 28 Hzr 2007 Mesajlar: 2072 Rep Puan: 14349 Konum: Adana Meslek: İşletme
Tuttuğu Takım
|
|
Mesaj konusu:
|
|
abicim aşağıda linkini verdiğim bir site var, (daha öncede vermiştim sanırım, ben üyeyim) internetten yap gönder 25 ytl çok uygun kaliteli.. 1 haftada elinde..
hatta hepimiz bir olup tek model yapalım..
https://www.tish-o.com.tr/design.asp _________________ İNSAN DİLİNİN ALTINDA GİZLİDİR..
Savaş ÖZCAN
1974 - ADANA
|
|
 |
|
 |
| Yazar |
Mesaj |
GABYA
Yönetici

Kayıt: 30 May 2007 Mesajlar: 2933 Rep Puan: 28984 Konum: İzmir Meslek: Bilgisayar Mühendisliği
Tuttuğu Takım
|
|
Mesaj konusu:
|
|
Bu da benimki , İlker amca saolsun
 _________________ göksel '73 /İzmir
|
|
 |
|
 |
| Yazar |
Mesaj |
metalparoz
Süper Moderator

Tuttuğu Takım
|
|
Mesaj konusu:
|
|
gayet şık olmuş seninkide abicim ... _________________
Güven ÖZYELDAN
1976-İZMİR (Arh+)
|
|
 |
|
 |
| Yazar |
Mesaj |
GABYA
Yönetici

Kayıt: 30 May 2007 Mesajlar: 2933 Rep Puan: 28984 Konum: İzmir Meslek: Bilgisayar Mühendisliği
Tuttuğu Takım
|
|
Mesaj konusu:
|
|
adam atletik vucut gormemis ki, Adanalı işte _________________ göksel '73 /İzmir
|
|
 |
|
 |
| Yazar |
Mesaj |
sen145
Yeni Katılımcı

Kayıt: 22 Hzr 2009 Mesajlar: 1 Rep Puan: 0 Konum: Yurt Dışı
Tuttuğu Takım
|
|
Mesaj konusu:
|
|
SELAM ARTKADSLAR BEN YAPMAK İSTİYORUM LUTFEN YARDIMCIOLURMUSUNUZ _________________ VATANIM
|
|
 |
|
 |
| Yazar |
Mesaj |
psikolojikreis
Gelişmiş Katılımcı
 Uzman Balık Besleyici

Kayıt: 04 Oca 2009 Mesajlar: 259 Rep Puan: 0 Konum: İzmir Meslek: Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık
Tuttuğu Takım
|
|
emeğinize sağlık çok güzel olmuş, ben t-shirt alırken sadece markanın amblemi falan varsa alırım, teferruatlı-baskılı-yazılı olanları almam. ama bu ikisi harika olmuş , yazın beni sıraya  _________________ Faruk ARIKAN
1972 / Burhaniye / İzmir / A Rh (+)
| Alıntı: | | Gerçekten yaşamaya başlamak için emeklilik beklenirse, çok uzun bir süre beklenilmiş olunacağını öğrendim |
|
|
 |
|
 |
|
|
|
|
2. sayfa (Toplam 2 sayfa) |
Sayfaya git Önceki 1, 2
|
| |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
|
 |