balikopat.com
Balıkopatım Balıkopatsın BaLıKoPaT
Portal | Forum | Yardım | Arama | Üye Listesi | Kullanıcı Grupları | Kayıt | Giriş 

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder   Teşekkür et. Sayfaya git Önceki  1, 2
Son ziyaretinizden bu yana gönderilen mesajlar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
GABYABay
Yönetici
Yönetici

Çevirim dışı
Rep Puan: 28984
Meslek: Bilgisayar Mühendisliği
Tuttuğu Takım

Pzr Şub 21, 2010 2:41 am Pzr Şub 21, 2010 2:41 amMesaj konusu: Icons_auth_explain Re: Pazar Aliağa Alıntıyla Cevap Gönder

[ quote:b7b665d24a="poseidon"][ quote:b7b665d24a="gabya"]tüh fırsat kaçtı, sen olsaydın görecektin anyayı konyayı, olsun gene yaparım ben Smile . bu arada artık o koltuğu dönüşümlü kullanıcaz haberin ola, biz 2 büklüm balık avlamaya çalışalım beyler ohhhh

hüyoooop!!! sıra bende. herkes oturdu ben oturamadım o koltuğa daha Twisted Evil
bu arada boat show'da şöyle birşeye rastladım. herkes rahat oturabilir Evil or Very Mad
sadettin kaptana söylesek de bir düşünse derim, kredi falan denkleştirip alsa diyorum :d :d :d

[url=http://img522.imageshack.us/img522/423/koltuk.png]resimi... mesajın devamını görebilmek için Kayıt olmalı veya Giriş yapmalısınız

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et
Başa dön

Forum Sponsor

Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    2. sayfa (Toplam 2 sayfa) Sayfaya git Önceki  1, 2

Geçiş Yap:  
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

CrackerTracker © 2004 - 2006 CBACK.de  balikopat.com - başlık için RSS