balikopat.com
Balıkopatım Balıkopatsın BaLıKoPaT
Portal | Forum | Yardım | Arama | Üye Listesi | Kullanıcı Grupları | Kayıt | Giriş 

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder   Teşekkür et.
Son ziyaretinizden bu yana gönderilen mesajlar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
GABYABay
Yönetici
Yönetici

Çevirim dışı
Rep Puan: 28984
Meslek: Bilgisayar Mühendisliği
Tuttuğu Takım

Sal Şub 23, 2010 10:33 am Sal Şub 23, 2010 10:33 amMesaj konusu: Icons_auth_explain 23 Şubat Çaylar hazır Alıntıyla Cevap Gönder

Bizim tükkan böle, 10:30 da açıyoz. Olsun çay var gevrek var boyoz var, haddin gari muhabbete

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et
Başa dön

Yazar Mesaj
variorBay
Süper Katılımcı
Süper Katılımcı
SAVAŞ ÖZCAN

Çevirim dışı
Rep Puan: 14349
Meslek: İşletme
Tuttuğu Takım

Sal Şub 23, 2010 11:19 am Sal Şub 23, 2010 11:19 amMesaj konusu: Icons_auth_explain  Alıntıyla Cevap Gönder

Günaydınnn, Göksel ortada ikinci sıradaki demli çayı istiyorum.. Very Happy

Geçenlerde bi arkadaşım yumurtalıkta karides bulamadığında, marketten tavuk salam alıp avlandığını söylemişti.. Salam ne kadar iyi bir yemdir fikri olan kullanan varmı? Arkadaşım çupra, mırmır ve sargoz ailesinden oldukça güzel balıklar yakaladığını, salamın sert olup iğneden düşmediğini söylemişti.

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger
Başa dön

Yazar Mesaj
GABYABay
Yönetici
Yönetici

Çevirim dışı
Rep Puan: 28984
Meslek: Bilgisayar Mühendisliği
Tuttuğu Takım

Sal Şub 23, 2010 11:39 am Sal Şub 23, 2010 11:39 amMesaj konusu: Icons_auth_explain  Alıntıyla Cevap Gönder

demiş ki varior:
Günaydınnn, Göksel ortada ikinci sıradaki demli çayı istiyorum.. Very Happy

Geçenlerde bi arkadaşım yumurtalıkta karides bulamadığında, marketten tavuk salam alıp avlandığını söylemişti.. Salam ne kadar iyi bir yemdir fikri olan kullanan varmı? Arkadaşım çupra, mırmır ve sargoz ailesinden oldukça güzel balıklar yakaladığını, salamın sert olup iğneden düşmediğini söylemişti.

dene, tavuğu tuzlarsan da sertleşir, daha ekonomik, ayrıca kalamar yok mu? yumşat tak , ben tekneden hep kalamar kullanıyorum

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et
Başa dön

Yazar Mesaj
LibertaBay
Moderator
Moderator

Çevirim dışı
Rep Puan: 10575
Meslek: Avukat
Tuttuğu Takım

Sal Şub 23, 2010 2:15 pm Sal Şub 23, 2010 2:15 pmMesaj konusu: Icons_auth_explain  Alıntıyla Cevap Gönder

[ quote:cd23ccb62b="varior"]günaydınnn, göksel ortada ikinci sıradaki demli çayı istiyorum.. :d

geçenlerde bi arkadaşım yumurtalıkta karides bulamadığında, marketten tavuk salam alıp avlandığını söylemişti.. salam ne kadar iyi bir yemdir fikri olan kullanan varmı? arkadaşım çupra, mırmır ve sargoz ailesinden oldukça güzel balıklar yakaladığını, salamın sert olup iğneden düşmediğini söylemişti.

buralarda yem sıkıntısı çekmediğimiz için bu tür yemlerle pek işimiz olmaz bizim.
ama bir dene bakalım, bence biraz fazla al marketten, balıkta acıkırsan bir kısmını da ekmek ... mesajın devamını görebilmek için Kayıt olmalı veya Giriş yapmalısınız

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
Başa dön

Yazar Mesaj
ramazanuçarBay
Yönetici
Yönetici

Çevirim dışı
Rep Puan: 26258

Tuttuğu Takım

Çrş Şub 24, 2010 2:48 pm Çrş Şub 24, 2010 2:48 pmMesaj konusu: Icons_auth_explain Re: 23 Şubat Çaylar hazır Alıntıyla Cevap Gönder

her türlü yem olabilecek şeyleri deneyen biri olarak denizde en dayanıklı yem olarak tuzlanmış tavuk diyebilirim.hemde her türlü balık rağbet ediyor.

1972 DENİZLİ

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder E-posta gönder
Başa dön

Forum Sponsor

Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Geçiş Yap:  
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

CrackerTracker © 2004 - 2006 CBACK.de  balikopat.com - başlık için RSS