|
Son ziyaretinizden bu yana gönderilen mesajlar
| Yazar |
Mesaj |
GABYA
Yönetici

Kayıt: 30 May 2007 Mesajlar: 2933 Rep Puan: 28984 Konum: İzmir Meslek: Bilgisayar Mühendisliği
Tuttuğu Takım
|
|
Mesaj konusu:
23 Şubat Çaylar hazır |
|
|
Bizim tükkan böle, 10:30 da açıyoz. Olsun çay var gevrek var boyoz var, haddin gari muhabbete
 _________________ göksel '73 /İzmir
|
|
 |
|
 |
| Yazar |
Mesaj |
varior
Süper Katılımcı
 SAVAŞ ÖZCAN

Kayıt: 28 Hzr 2007 Mesajlar: 2072 Rep Puan: 14349 Konum: Adana Meslek: İşletme
Tuttuğu Takım
|
|
Günaydınnn, Göksel ortada ikinci sıradaki demli çayı istiyorum..
Geçenlerde bi arkadaşım yumurtalıkta karides bulamadığında, marketten tavuk salam alıp avlandığını söylemişti.. Salam ne kadar iyi bir yemdir fikri olan kullanan varmı? Arkadaşım çupra, mırmır ve sargoz ailesinden oldukça güzel balıklar yakaladığını, salamın sert olup iğneden düşmediğini söylemişti. _________________ İNSAN DİLİNİN ALTINDA GİZLİDİR..
Savaş ÖZCAN
1974 - ADANA
|
|
 |
|
 |
| Yazar |
Mesaj |
GABYA
Yönetici

Kayıt: 30 May 2007 Mesajlar: 2933 Rep Puan: 28984 Konum: İzmir Meslek: Bilgisayar Mühendisliği
Tuttuğu Takım
|
|
| demiş ki varior: | Günaydınnn, Göksel ortada ikinci sıradaki demli çayı istiyorum..
Geçenlerde bi arkadaşım yumurtalıkta karides bulamadığında, marketten tavuk salam alıp avlandığını söylemişti.. Salam ne kadar iyi bir yemdir fikri olan kullanan varmı? Arkadaşım çupra, mırmır ve sargoz ailesinden oldukça güzel balıklar yakaladığını, salamın sert olup iğneden düşmediğini söylemişti. |
dene, tavuğu tuzlarsan da sertleşir, daha ekonomik, ayrıca kalamar yok mu? yumşat tak , ben tekneden hep kalamar kullanıyorum _________________ göksel '73 /İzmir
|
|
 |
|
 |
| Yazar |
Mesaj |
Liberta
Moderator

Kayıt: 18 Hzr 2007 Mesajlar: 1000 Rep Puan: 10575 Konum: İzmir Meslek: Avukat
Tuttuğu Takım
|
|
[ quote:cd23ccb62b="varior"]günaydınnn, göksel ortada ikinci sıradaki demli çayı istiyorum.. :d
geçenlerde bi arkadaşım yumurtalıkta karides bulamadığında, marketten tavuk salam alıp avlandığını söylemişti.. salam ne kadar iyi bir yemdir fikri olan kullanan varmı? arkadaşım çupra, mırmır ve sargoz ailesinden oldukça güzel balıklar yakaladığını, salamın sert olup iğneden düşmediğini söylemişti. |
buralarda yem sıkıntısı çekmediğimiz için bu tür yemlerle pek işimiz olmaz bizim.
ama bir dene bakalım, bence biraz fazla al marketten, balıkta acıkırsan bir kısmını da ekmek ... mesajın devamını görebilmek için Kayıt olmalı veya Giriş yapmalısınız _________________ Çağatay YILMAZ, İzmir, 1970
|
|
 |
|
 |
|
|
|
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa) |
|
| |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
|
 |