|
Son ziyaretinizden bu yana gönderilen mesajlar
| Yazar |
Mesaj |
nado
Gelişmiş Katılımcı

Kayıt: 07 Hzr 2007 Mesajlar: 440 Rep Puan: 3129 Konum: İzmir Meslek: Sosyal Hizmetler
Tuttuğu Takım
|
|
Mesaj konusu:
Şubatıda yedik,iğdelerin çiçek açmasına az kaldı... |
|
|
Günaydınlar millet.Hafta sonu balığa gideceklere bol balıklı avlar..Hanımdan izin alamayıp gidemiyeceklere de bol bulaşık ve çamaşırrrlarrr.....  _________________ Nadir Demirbuğa
'62 İzmir
Saygılar
|
|
 |
|
 |
| Yazar |
Mesaj |
Liberta
Moderator

Kayıt: 18 Hzr 2007 Mesajlar: 1000 Rep Puan: 10575 Konum: İzmir Meslek: Avukat
Tuttuğu Takım
|
|
Günaydın herkese.
Nadir abi, ben bu iğdeleri bekleyemeyeceğim sanırım... Umutsuzca olsa da gidip bir yoklama almayı düşünüyorum.  _________________ Çağatay YILMAZ, İzmir, 1970
|
|
 |
|
 |
| Yazar |
Mesaj |
nado
Gelişmiş Katılımcı

Kayıt: 07 Hzr 2007 Mesajlar: 440 Rep Puan: 3129 Konum: İzmir Meslek: Sosyal Hizmetler
Tuttuğu Takım
|
|
Mesaj konusu:
Re: Şubatıda yedik,iğdelerin çiçek açmasına az kaldı... |
|
|
hadi bismillah de bakalım ,iyi haberlerle gelde ,bizde gidek bari .. kıyıyı özledim çok... _________________ Nadir Demirbuğa
'62 İzmir
Saygılar
|
|
 |
|
 |
| Yazar |
Mesaj |
varior
Süper Katılımcı
 SAVAŞ ÖZCAN

Kayıt: 28 Hzr 2007 Mesajlar: 2072 Rep Puan: 14349 Konum: Adana Meslek: İşletme
Tuttuğu Takım
|
|
Birazda havalar düzelse iyi olacak ama ha bre yağmur yağıyor.. bunaldım artık deniz kokusu almak istiyorum.. gidimde diğer mesajdan erkan abının balıklarına bakayım biraz..  _________________ İNSAN DİLİNİN ALTINDA GİZLİDİR..
Savaş ÖZCAN
1974 - ADANA
|
|
 |
|
 |
| Yazar |
Mesaj |
Liberta
Moderator

Tuttuğu Takım
|
|
Mesaj konusu:
|
|
| demiş ki nado: | | hadi bismillah de bakalım ,iyi haberlerle gelde ,bizde gidek bari .. kıyıyı özledim çok... |
Aslında yarın sabah yoklama almaya gidecektik ama son anda iptal ettik. Bu hafta benden ses çıkmaz. _________________ Çağatay YILMAZ, İzmir, 1970
|
|
 |
|
 |
| Yazar |
Mesaj |
Poseidon
Süper Katılımcı

Kayıt: 25 Hzr 2007 Mesajlar: 1004 Rep Puan: 10440 Konum: İzmir Meslek: Avukat
Tuttuğu Takım
|
|
Mesaj konusu:
|
|
| demiş ki nado: | Günaydınlar millet.Hafta sonu balığa gideceklere bol balıklı avlar..Hanımdan izin alamayıp gidemiyeceklere de bol bulaşık ve çamaşırrrlarrr.....  |
nadir abi, verdiğin gaz işe yaradı galiba
dönüşü nasıl olacağı bilinmediğinden giderken yazmak adetim değildir ama gene de diyeyim:
duyduk duymadık demeyin!!!
kalabalık bir balıkopat grubu yarın izmir'de aynı muhitte vira demir açılacaklar
adana, samsun, denizli... dinlemede kalınız  _________________ Anıl Güler
1969,İzmir
|
|
 |
|
 |
| Yazar |
Mesaj |
Liberta
Moderator

Tuttuğu Takım
|
|
geçen hafta sonunu pas geçtim, bu hafta sonu da ne olacağım belli değil. ancak kıyıdan çupra avını şiddetle özlemiş biri olarak şu kadarını söyleyeyim ki gözüm bu aralar tekne avı falan aramıyor hiç. Özelikle, benim tekneye satılık yaftasını yapıştırdığımdan bu yana, tekne avı itiyor beni. kabul ediyorum tuhaf bir ruh hali bu. ama sanki ayrılmaya karar verdiğim biriyle bir daha görüşmek istememek gibi duygu şu an yaşadığım.
her neyse....
İğdelerin çiçek açmasını beklemek ne sıkıntılı bir süreçmiş yahu.
İğdelerin çiçek açmasını beklemekten benim gibi yüreği daralan kıyı çupr... mesajın devamını görebilmek için Kayıt olmalı veya Giriş yapmalısınız _________________ Çağatay YILMAZ, İzmir, 1970
En son Liberta tarafından Prş Mar 04, 2010 2:39 am tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi |
|
 |
|
 |
| Yazar |
Mesaj |
KaYa
Yeni Katılımcı

Kayıt: 13 Eyl 2009 Mesajlar: 30 Rep Puan: 0 Konum: İzmir Meslek: Avukat
Tuttuğu Takım
|
|
Mesaj konusu:
|
|
| Biz senin "satılık" yaftası yapıştırmadığın zamanları da biliriz Çağatay'cım. Malum ruh hali yeni değil yani.
|
|
 |
|
 |
| Yazar |
Mesaj |
GABYA
Yönetici

Kayıt: 30 May 2007 Mesajlar: 2933 Rep Puan: 28984 Konum: İzmir Meslek: Bilgisayar Mühendisliği
Tuttuğu Takım
|
|
Mesaj konusu:
|
|
| demiş ki KaYa: | | Biz senin "satılık" yaftası yapıştırmadığın zamanları da biliriz Çağatay'cım. Malum ruh hali yeni değil yani. |
)))) _________________ göksel '73 /İzmir
|
|
 |
|
 |
|
|
|
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa) |
|
| |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
|
 |
 |
 |
|
|
|