balikopat.com
Balıkopatım Balıkopatsın BaLıKoPaT
Portal | Forum | Yardım | Arama | Üye Listesi | Kullanıcı Grupları | Kayıt | Giriş 

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder   Teşekkür et.
Son ziyaretinizden bu yana gönderilen mesajlar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
nadoBay
Gelişmiş Katılımcı
Gelişmiş Katılımcı

Çevirim dışı
Rep Puan: 3129
Meslek: Sosyal Hizmetler
Tuttuğu Takım

Cum Şub 26, 2010 10:09 am Cum Şub 26, 2010 10:09 amMesaj konusu: Icons_auth_explain Şubatıda yedik,iğdelerin çiçek açmasına az kaldı... Alıntıyla Cevap Gönder

Günaydınlar millet.Hafta sonu balığa gideceklere bol balıklı avlar..Hanımdan izin alamayıp gidemiyeceklere de bol bulaşık ve çamaşırrrlarrr..... Twisted Evil Twisted Evil Razz Razz Razz

Saygılar

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
Başa dön

Yazar Mesaj
LibertaBay
Moderator
Moderator

Çevirim dışı
Rep Puan: 10575
Meslek: Avukat
Tuttuğu Takım

Cum Şub 26, 2010 10:29 am Cum Şub 26, 2010 10:29 amMesaj konusu: Icons_auth_explain  Alıntıyla Cevap Gönder

Günaydın herkese.

Nadir abi, ben bu iğdeleri bekleyemeyeceğim sanırım... Very Happy Umutsuzca olsa da gidip bir yoklama almayı düşünüyorum. Very Happy

Başa dön

Yazar Mesaj
nadoBay
Gelişmiş Katılımcı
Gelişmiş Katılımcı

Çevirim dışı
Rep Puan: 3129
Meslek: Sosyal Hizmetler
Tuttuğu Takım

Cum Şub 26, 2010 6:52 pm Cum Şub 26, 2010 6:52 pmMesaj konusu: Icons_auth_explain Re: Şubatıda yedik,iğdelerin çiçek açmasına az kaldı... Alıntıyla Cevap Gönder

hadi bismillah de bakalım ,iyi haberlerle gelde ,bizde gidek bari .. kıyıyı özledim çok...

Saygılar

Başa dön

Yazar Mesaj
variorBay
Süper Katılımcı
Süper Katılımcı
SAVAŞ ÖZCAN

Çevirim dışı
Rep Puan: 14349
Meslek: İşletme
Tuttuğu Takım

Cum Şub 26, 2010 7:51 pm Cum Şub 26, 2010 7:51 pmMesaj konusu: Icons_auth_explain  Alıntıyla Cevap Gönder

Birazda havalar düzelse iyi olacak ama ha bre yağmur yağıyor.. Twisted Evil bunaldım artık deniz kokusu almak istiyorum.. gidimde diğer mesajdan erkan abının balıklarına bakayım biraz.. Cool

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger
Başa dön

Yazar Mesaj
LibertaBay
Moderator
Moderator

Çevirim dışı
Tuttuğu Takım

Cum Şub 26, 2010 10:45 pm Cum Şub 26, 2010 10:45 pmMesaj konusu: Icons_auth_explain Re: Şubatıda yedik,iğdelerin çiçek açmasına az kaldı... Alıntıyla Cevap Gönder

demiş ki nado:
hadi bismillah de bakalım ,iyi haberlerle gelde ,bizde gidek bari .. kıyıyı özledim çok...

Aslında yarın sabah yoklama almaya gidecektik ama son anda iptal ettik. Bu hafta benden ses çıkmaz.

Başa dön

Yazar Mesaj
PoseidonBay
Süper Katılımcı
Süper Katılımcı

Çevirim dışı
Rep Puan: 10440
Tuttuğu Takım

Cmt Şub 27, 2010 5:13 pm Cmt Şub 27, 2010 5:13 pmMesaj konusu: Icons_auth_explain Re: Şubatıda yedik,iğdelerin çiçek açmasına az kaldı... Alıntıyla Cevap Gönder

demiş ki nado:
Günaydınlar millet.Hafta sonu balığa gideceklere bol balıklı avlar..Hanımdan izin alamayıp gidemiyeceklere de bol bulaşık ve çamaşırrrlarrr..... Twisted Evil Twisted Evil Razz Razz Razz

nadir abi, verdiğin gaz işe yaradı galiba Evil or Very Mad
dönüşü nasıl olacağı bilinmediğinden 65 Very Happy giderken yazmak adetim değildir ama gene de diyeyim:
duyduk duymadık demeyin!!!
kalabalık bir balıkopat grubu yarın izmir'de aynı muhitte vira demir açılacaklar orc orc orc

adana, samsun, denizli... dinlemede kalınız bye Very Happy Very Happy Very Happy

Başa dön

Yazar Mesaj
LibertaBay
Moderator
Moderator

Çevirim dışı
Tuttuğu Takım

Prş Mar 04, 2010 2:36 am Prş Mar 04, 2010 2:36 amMesaj konusu: Icons_auth_explain  Alıntıyla Cevap Gönder

geçen hafta sonunu pas geçtim, bu hafta sonu da ne olacağım belli değil. ancak kıyıdan çupra avını şiddetle özlemiş biri olarak şu kadarını söyleyeyim ki gözüm bu aralar tekne avı falan aramıyor hiç. Özelikle, benim tekneye satılık yaftasını yapıştırdığımdan bu yana, tekne avı itiyor beni. kabul ediyorum tuhaf bir ruh hali bu. ama sanki ayrılmaya karar verdiğim biriyle bir daha görüşmek istememek gibi duygu şu an yaşadığım. Sad

her neyse....

İğdelerin çiçek açmasını beklemek ne sıkıntılı bir süreçmiş yahu. Sad

İğdelerin çiçek açmasını beklemekten benim gibi yüreği daralan kıyı çupr... mesajın devamını görebilmek için Kayıt olmalı veya Giriş yapmalısınız

En son Liberta tarafından Prş Mar 04, 2010 2:39 am tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi

Başa dön

Yazar Mesaj
KaYaBay
Yeni Katılımcı
Yeni Katılımcı

Çevirim içi
Rep Puan: 0
Tuttuğu Takım

Prş Mar 04, 2010 11:41 am Prş Mar 04, 2010 11:41 amMesaj konusu: Icons_auth_explain Re: Şubatıda yedik,iğdelerin çiçek açmasına az kaldı... Alıntıyla Cevap Gönder

Biz senin "satılık" yaftası yapıştırmadığın zamanları da biliriz Çağatay'cım. Malum ruh hali yeni değil yani.

Başa dön

Yazar Mesaj
GABYABay
Yönetici
Yönetici

Çevirim dışı
Rep Puan: 28984
Meslek: Bilgisayar Mühendisliği
Tuttuğu Takım

Prş Mar 04, 2010 2:15 pm Prş Mar 04, 2010 2:15 pmMesaj konusu: Icons_auth_explain Re: Şubatıda yedik,iğdelerin çiçek açmasına az kaldı... Alıntıyla Cevap Gönder

demiş ki KaYa:
Biz senin "satılık" yaftası yapıştırmadığın zamanları da biliriz Çağatay'cım. Malum ruh hali yeni değil yani.

Smile))))

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et
Başa dön

Forum Sponsor

Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Geçiş Yap:  
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

CrackerTracker © 2004 - 2006 CBACK.de  balikopat.com - başlık için RSS