|
Son ziyaretinizden bu yana gönderilen mesajlar
| Yazar |
Mesaj |
Poseidon
Süper Katılımcı

Kayıt: 25 Hzr 2007 Mesajlar: 1004 Rep Puan: 10440 Konum: İzmir Meslek: Avukat
Tuttuğu Takım
|
|
Mesaj konusu:
28 Şubat Aliağa Tekne Avı |
|
|
pazar günü, güven, mert ve onur bir ekip, ben, nado, murat abi ve göksel bir ekip olmak üzere 2 tekne aliağa'dan açıldık.
arkadaşlarla zaman zaman yakın bazen de ayrı avlaklarda avlandık. bizim tekneden fotolar aşağıda. uygun bir zamanda ayrıntıları yazmak dileğiyle.
rastgele...
[url=http://www.postimage.org/image.php?v=avge7qr][img:72819... mesajın devamını görebilmek için Kayıt olmalı veya Giriş yapmalısınız _________________ Anıl Güler
1969,İzmir
|
|
 |
|
 |
| Yazar |
Mesaj |
GABYA
Yönetici

Kayıt: 30 May 2007 Mesajlar: 2933 Rep Puan: 28984 Konum: İzmir Meslek: Bilgisayar Mühendisliği
Tuttuğu Takım
|
|
Mesaj konusu:
Re: 28 Şubat Aliağa Tekne Avı |
|
|
Anılım bende sadece 1 resim var, o da ceple çekilmiş.
 _________________ göksel '73 /İzmir
|
|
 |
|
 |
| Yazar |
Mesaj |
orcaerkan
Onursal Kurucu
BALIKUSHOMULUS !

Kayıt: 17 Şub 2008 Mesajlar: 1044 Rep Puan: 2206 Konum: İzmir Meslek: Bankacılık
Tuttuğu Takım
|
|
Mesaj konusu:
|
|
İki tekne ile yapılan çıkartma akıntı ve hava muhalefetine rağmen ekibimizce başarılmıştır. Tebrikler. Anıl da çok şık konu mankeni olmuş. Arkadaşlar Pirireis araştırma gemisinin eski kaptanı , şimdilerde ise Aliağada kılavuz kaptanlık yapan arkadaşım bu haftalarda inanılmaz derecede çok depremler gerçekleştiğini, baraj kapaklarının açılarak sürekli deşarj yapıldığını ve de en yoğun dip akıntılarının ters olarak yaşandığı bir haftalar zincirinde olduğumuzu söyle-di. Bu nedenle verimsizlik kimseleri üzmesin. Güzel günler yakında. Afiyet şeker olsun. _________________ OLTALAR DOLU , GÖNÜLLER ŞEN OLSUN ! RASTGELE.
ERKAN ERDİNÇ
İZMİR-01.05.1959
En son orcaerkan tarafından Pts Mar 01, 2010 6:36 pm tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi |
|
 |
|
 |
| Yazar |
Mesaj |
varior
Süper Katılımcı
 SAVAŞ ÖZCAN

Kayıt: 28 Hzr 2007 Mesajlar: 2072 Rep Puan: 14349 Konum: Adana Meslek: İşletme
Tuttuğu Takım
|
|
oh walla ne güzel, yağmur çamur soğuk dinlemiyorsunuz, tebriklerr.. Kişisel Fotolarda profillik olmuş, Afiyet olsun abicim, sizin adınıza sevınerek kendi adıma üzülerek, imrenerek bakıyorum resimlere.. Darısı bize inşallah..  _________________ İNSAN DİLİNİN ALTINDA GİZLİDİR..
Savaş ÖZCAN
1974 - ADANA
|
|
 |
|
 |
| Yazar |
Mesaj |
Liberta
Moderator

Kayıt: 18 Hzr 2007 Mesajlar: 1000 Rep Puan: 10575 Konum: İzmir Meslek: Avukat
Tuttuğu Takım
|
|
Tüm ekibi tebrik ederim.
Maşallah, gayet güzel bir av olmuş, kovalar dolmuş, gönüller şenlenmiş, stres atılmış, daha ne olsun.
Lakin, 2.teknenin ekibi henüz ses vermiş değil, neden acaba ?
Sana diyorum Güven efendi, siz sıfır mı çektiniz yoksam, bu ne iş yahu? ...  _________________ Çağatay YILMAZ, İzmir, 1970
|
|
 |
|
 |
| Yazar |
Mesaj |
orcaerkan
Onursal Kurucu
BALIKUSHOMULUS !

Kayıt: 17 Şub 2008 Mesajlar: 1044 Rep Puan: 2206 Konum: İzmir Meslek: Bankacılık
Tuttuğu Takım
|
|
Mesaj konusu:
|
|
Lakin, 2.teknenin ekibi henüz ses vermiş değil, neden acaba ? Diye sormuş Çağatay kardeşim.
İkinci teknenin yunan karasularında sürüklendiği haberini aldık  _________________ OLTALAR DOLU , GÖNÜLLER ŞEN OLSUN ! RASTGELE.
ERKAN ERDİNÇ
İZMİR-01.05.1959
|
|
 |
|
 |
| Yazar |
Mesaj |
Poseidon
Süper Katılımcı

Kayıt: 25 Hzr 2007 Mesajlar: 1004 Rep Puan: 10440 Konum: İzmir Meslek: Avukat
Tuttuğu Takım
|
|
[ quote:80799cc965="varior"]oh walla ne güzel, yağmur çamur soğuk dinlemiyorsunuz, tebriklerr.. kişisel fotolarda profillik olmuş, :d afiyet olsun abicim, sizin adınıza sevınerek kendi adıma üzülerek, imrenerek bakıyorum resimlere.. darısı bize inşallah..  |
savaş, aslında bu mesajı dün akşam yazmış olsaydın ve ben de dün akşam cevap yazmış olsaydım mesajımın önemli bir bölümünü bir takım sinir ifadeleri dolduracaktı :d
zira hiç uyumadan çıktığım avda, son avlak değiştirmemiz sırasında dalgalı denizde ilerlerken epeyi bir ıslandım. yağmurluğu giymede geç kaldım, küçü... mesajın devamını görebilmek için Kayıt olmalı veya Giriş yapmalısınız _________________ Anıl Güler
1969,İzmir
|
|
 |
|
 |
| Yazar |
Mesaj |
metalparoz
Süper Moderator
 GÜVEN ÖZYELDAN PİKNİK ÇUPRACISI

Kayıt: 01 Hzr 2007 Mesajlar: 2201 Rep Puan: 24128 Konum: İzmir
Tuttuğu Takım
|
|
Mesaj konusu:
|
|
2, tekne miçosu olarak gerekli acıklamayı yapmak istiyorum ..ne olursa olsun avda 0 ceksekde rapor yazacağız diye söz verdik sözümüzü tutacağız tabiki...
burdan kafalarda soru işareti doğabilir nasıl 0 yan tekne 1 çuval balık dökmüş yere sizde nasıl balık yok diye sorabilirsiniz...
biz amatör balıkçılığa gönül vermiş 3 kişi ve kaptanımız ile aliağadan açıldığımızda bol balıklı bir gün umutları ile açılmıştık soguk rüzgar demeden avlakları gezmeye başladık oltalar denize iniyor tekneye çıkıyor yüzler yine asılıyor tekrar denize bir umut ile yeniden yüzler asılıyor takımlar boş olduğu için... mesajın devamını görebilmek için Kayıt olmalı veya Giriş yapmalısınız _________________
Güven ÖZYELDAN
1976-İZMİR (Arh+)
Bir sahil şeridi dedik ama birtürlü görüşemedik...
|
|
 |
|
 |
| Yazar |
Mesaj |
psikolojikreis
Gelişmiş Katılımcı
 Uzman Balık Besleyici

Kayıt: 04 Oca 2009 Mesajlar: 259 Rep Puan: 0 Konum: İzmir Meslek: Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık
Tuttuğu Takım
|
|
birinci tekne gerekli motivasyonu oltaları ile almış, bu nedenle alkışlar ikinci tekne için. mücadeleleri ve öz"GÜVEN"le yaptıkları açıklama ve benim gibi evde pineklemek yerine doğayı kucakladıkları için +rep _________________ Faruk ARIKAN
1972 / Burhaniye / İzmir / A Rh (+)
| Alıntı: | | Gerçekten yaşamaya başlamak için emeklilik beklenirse, çok uzun bir süre beklenilmiş olunacağını öğrendim |
En son psikolojikreis tarafından Sal Mar 02, 2010 3:46 pm tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi |
|
 |
|
 |
| Yazar |
Mesaj |
GABYA
Yönetici

Kayıt: 30 May 2007 Mesajlar: 2933 Rep Puan: 28984 Konum: İzmir Meslek: Bilgisayar Mühendisliği
Tuttuğu Takım
|
|
Mesaj konusu:
|
|
| demiş ki metalparoz: | onurun aldığı başka teknede çıksa cupra olan bize göre hala lidakiliğini koruyan |
Sen hiiiç ama hiiiç annamıcan.
Bu bana rapor gibi değil de zeytinyağı gibi geldi, yok izmarit çekmekten ellerimiz koptu da bilmemne de, e olta atarsan sana da bigün bişi gelir belki  _________________ göksel '73 /İzmir
|
|
 |
|
 |
| Yazar |
Mesaj |
nado
Gelişmiş Katılımcı

Kayıt: 07 Hzr 2007 Mesajlar: 440 Rep Puan: 3129 Konum: İzmir Meslek: Sosyal Hizmetler
Tuttuğu Takım
|
|
Mesaj konusu:
|
|
heh heh heh ...Balıkçılık kolaymı? katlanacaksın karrdeşim,Hergün balığa çıkayımda varsın belim, dötüm ağrısın razıyım.Amatörler asla vazgeçmez ,O kadar....  _________________ Nadir Demirbuğa
'62 İzmir
Saygılar
|
|
 |
|
 |
| Yazar |
Mesaj |
mufi
Uzman Katılımcı

Tuttuğu Takım
|
|
Çok güzel hareketler bunlar.. afiyet olsun arkadaşlar  _________________ Muvaffak İşmen
Emekli bankacı
1957 İstanbul/izmir
MILLET UYUYORSA UYANDIRMAK KOLAYDIR. UYUMUYOR DA UYUYOR GIBI YAPIYORSA NE YAPSANIZ NAFILE UYANDIRAMAZSINIZ
|
|
 |
|
 |
| Yazar |
Mesaj |
NEVZAT
Gelişmiş Katılımcı

Kayıt: 01 Hzr 2007 Mesajlar: 416 Rep Puan: 3149 Konum: İzmir
Tuttuğu Takım
|
|
Mesaj konusu:
|
|
Hor görmeyin izmaritleri,ne var yani çupradan lezzetli yaw.Lakin o dülger bence dünyanın en lezzetli balıklarından biri.Tebrikler dostlar neşeniz ve avınız bol olsun. _________________ YAŞANACAK BAŞKA DÜNYA YOK KIYMETİNİ BİLElLİM--NEVZAT ÇALIŞKAN 1971-İZMİR
|
|
 |
|
 |
|