balikopat.com
Balıkopatım Balıkopatsın BaLıKoPaT
Portal | Forum | Yardım | Arama | Üye Listesi | Kullanıcı Grupları | Kayıt | Giriş 

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder   Teşekkür et.
Son ziyaretinizden bu yana gönderilen mesajlar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
PoseidonBay
Süper Katılımcı
Süper Katılımcı

Çevirim dışı
Rep Puan: 10440
Meslek: Avukat
Tuttuğu Takım

Pts Mar 01, 2010 12:46 pm Pts Mar 01, 2010 12:46 pmMesaj konusu: Icons_auth_explain 28 Şubat Aliağa Tekne Avı Alıntıyla Cevap Gönder

pazar günü, güven, mert ve onur bir ekip, ben, nado, murat abi ve göksel bir ekip olmak üzere 2 tekne aliağa'dan açıldık.
arkadaşlarla zaman zaman yakın bazen de ayrı avlaklarda avlandık. bizim tekneden fotolar aşağıda. uygun bir zamanda ayrıntıları yazmak dileğiyle.

rastgele...

[url=http://www.postimage.org/image.php?v=avge7qr][img:72819... mesajın devamını görebilmek için Kayıt olmalı veya Giriş yapmalısınız

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
Başa dön

Yazar Mesaj
GABYABay
Yönetici
Yönetici

Çevirim dışı
Rep Puan: 28984
Meslek: Bilgisayar Mühendisliği
Tuttuğu Takım

Pts Mar 01, 2010 2:34 pm Pts Mar 01, 2010 2:34 pmMesaj konusu: Icons_auth_explain Re: 28 Şubat Aliağa Tekne Avı Alıntıyla Cevap Gönder

Anılım bende sadece 1 resim var, o da ceple çekilmiş.

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et
Başa dön

Yazar Mesaj
orcaerkanBay
Onursal Kurucu
BALIKUSHOMULUS !

Çevirim dışı
Rep Puan: 2206
Meslek: Bankacılık
Tuttuğu Takım

Pts Mar 01, 2010 4:48 pm Pts Mar 01, 2010 4:48 pmMesaj konusu: Icons_auth_explain Re: 28 Şubat Aliağa Tekne Avı Alıntıyla Cevap Gönder

İki tekne ile yapılan çıkartma akıntı ve hava muhalefetine rağmen ekibimizce başarılmıştır. Tebrikler. Anıl da çok şık konu mankeni olmuş. Arkadaşlar Pirireis araştırma gemisinin eski kaptanı , şimdilerde ise Aliağada kılavuz kaptanlık yapan arkadaşım bu haftalarda inanılmaz derecede çok depremler gerçekleştiğini, baraj kapaklarının açılarak sürekli deşarj yapıldığını ve de en yoğun dip akıntılarının ters olarak yaşandığı bir haftalar zincirinde olduğumuzu söyle-di. Bu nedenle verimsizlik kimseleri üzmesin. Güzel günler yakında. Afiyet şeker olsun.

En son orcaerkan tarafından Pts Mar 01, 2010 6:36 pm tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder E-posta gönder MSN Messenger
Başa dön

Yazar Mesaj
variorBay
Süper Katılımcı
Süper Katılımcı
SAVAŞ ÖZCAN

Çevirim dışı
Rep Puan: 14349
Meslek: İşletme
Tuttuğu Takım

Pts Mar 01, 2010 7:29 pm Pts Mar 01, 2010 7:29 pmMesaj konusu: Icons_auth_explain  Alıntıyla Cevap Gönder

oh walla ne güzel, yağmur çamur soğuk dinlemiyorsunuz, tebriklerr.. Kişisel Fotolarda profillik olmuş, Very Happy Afiyet olsun abicim, sizin adınıza sevınerek kendi adıma üzülerek, imrenerek bakıyorum resimlere.. Darısı bize inşallah.. ac

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger
Başa dön

Yazar Mesaj
LibertaBay
Moderator
Moderator

Çevirim dışı
Rep Puan: 10575
Tuttuğu Takım

Pts Mar 01, 2010 11:29 pm Pts Mar 01, 2010 11:29 pmMesaj konusu: Icons_auth_explain  Alıntıyla Cevap Gönder

Tüm ekibi tebrik ederim.

Maşallah, gayet güzel bir av olmuş, kovalar dolmuş, gönüller şenlenmiş, stres atılmış, daha ne olsun.

Lakin, 2.teknenin ekibi henüz ses vermiş değil, neden acaba ? Confused
Sana diyorum Güven efendi, siz sıfır mı çektiniz yoksam, bu ne iş yahu? ... Very Happy

Başa dön

Yazar Mesaj
orcaerkanBay
Onursal Kurucu
BALIKUSHOMULUS !

Çevirim dışı
Rep Puan: 2206
Meslek: Bankacılık
Tuttuğu Takım

Pts Mar 01, 2010 11:48 pm Pts Mar 01, 2010 11:48 pmMesaj konusu: Icons_auth_explain Re: 28 Şubat Aliağa Tekne Avı Alıntıyla Cevap Gönder

Lakin, 2.teknenin ekibi henüz ses vermiş değil, neden acaba ? Diye sormuş Çağatay kardeşim.

İkinci teknenin yunan karasularında sürüklendiği haberini aldık Laughing

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder E-posta gönder MSN Messenger
Başa dön

Yazar Mesaj
PoseidonBay
Süper Katılımcı
Süper Katılımcı

Çevirim dışı
Rep Puan: 10440
Tuttuğu Takım

Sal Mar 02, 2010 12:07 am Sal Mar 02, 2010 12:07 amMesaj konusu: Icons_auth_explain  Alıntıyla Cevap Gönder

[ quote:80799cc965="varior"]oh walla ne güzel, yağmur çamur soğuk dinlemiyorsunuz, tebriklerr.. kişisel fotolarda profillik olmuş, :d afiyet olsun abicim, sizin adınıza sevınerek kendi adıma üzülerek, imrenerek bakıyorum resimlere.. darısı bize inşallah.. ac

savaş, aslında bu mesajı dün akşam yazmış olsaydın ve ben de dün akşam cevap yazmış olsaydım mesajımın önemli bir bölümünü bir takım sinir ifadeleri dolduracaktı :d
zira hiç uyumadan çıktığım avda, son avlak değiştirmemiz sırasında dalgalı denizde ilerlerken epeyi bir ıslandım. yağmurluğu giymede geç kaldım, küçü... mesajın devamını görebilmek için Kayıt olmalı veya Giriş yapmalısınız

Başa dön

Yazar Mesaj
metalparozBay
Süper Moderator
Süper Moderator
GÜVEN ÖZYELDAN PİKNİK ÇUPRACISI

Çevirim dışı
Rep Puan: 24128

Tuttuğu Takım

Sal Mar 02, 2010 12:57 am Sal Mar 02, 2010 12:57 amMesaj konusu: Icons_auth_explain Re: 28 Şubat Aliağa Tekne Avı Alıntıyla Cevap Gönder

2, tekne miçosu olarak gerekli acıklamayı yapmak istiyorum ..ne olursa olsun avda 0 ceksekde rapor yazacağız diye söz verdik sözümüzü tutacağız tabiki...

burdan kafalarda soru işareti doğabilir nasıl 0 yan tekne 1 çuval balık dökmüş yere sizde nasıl balık yok diye sorabilirsiniz...

biz amatör balıkçılığa gönül vermiş 3 kişi ve kaptanımız ile aliağadan açıldığımızda bol balıklı bir gün umutları ile açılmıştık soguk rüzgar demeden avlakları gezmeye başladık oltalar denize iniyor tekneye çıkıyor yüzler yine asılıyor tekrar denize bir umut ile yeniden yüzler asılıyor takımlar boş olduğu için... mesajın devamını görebilmek için Kayıt olmalı veya Giriş yapmalısınız

Güven ÖZYELDAN
1976-İZMİR (Arh+)
Bir sahil şeridi dedik ama birtürlü görüşemedik...

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder E-posta gönder Yazarın web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
Başa dön

Yazar Mesaj
psikolojikreisBay
Gelişmiş Katılımcı
Gelişmiş Katılımcı
Uzman Balık Besleyici

Çevirim dışı
Rep Puan: 0
Meslek: Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık
Tuttuğu Takım

Sal Mar 02, 2010 3:45 pm Sal Mar 02, 2010 3:45 pmMesaj konusu: Icons_auth_explain  Alıntıyla Cevap Gönder

birinci tekne gerekli motivasyonu oltaları ile almış, bu nedenle alkışlar ikinci tekne için. mücadeleleri ve öz"GÜVEN"le yaptıkları açıklama ve benim gibi evde Embarassed pineklemek yerine doğayı kucakladıkları için +rep

Alıntı:
Gerçekten yaşamaya başlamak için emeklilik beklenirse, çok uzun bir süre beklenilmiş olunacağını öğrendim

En son psikolojikreis tarafından Sal Mar 02, 2010 3:46 pm tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi

Başa dön

Yazar Mesaj
GABYABay
Yönetici
Yönetici

Çevirim dışı
Rep Puan: 28984
Meslek: Bilgisayar Mühendisliği
Tuttuğu Takım

Çrş Mar 03, 2010 3:45 pm Çrş Mar 03, 2010 3:45 pmMesaj konusu: Icons_auth_explain Re: 28 Şubat Aliağa Tekne Avı Alıntıyla Cevap Gönder

demiş ki metalparoz:
onurun aldığı başka teknede çıksa cupra olan Very Happy bize göre hala lidakiliğini koruyan

Sen hiiiç ama hiiiç annamıcan.
Bu bana rapor gibi değil de zeytinyağı gibi geldi, yok izmarit çekmekten ellerimiz koptu da bilmemne de, e olta atarsan sana da bigün bişi gelir belki Evil or Very Mad

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et
Başa dön

Yazar Mesaj
nadoBay
Gelişmiş Katılımcı
Gelişmiş Katılımcı

Çevirim dışı
Rep Puan: 3129
Meslek: Sosyal Hizmetler
Tuttuğu Takım

Çrş Mar 03, 2010 5:21 pm Çrş Mar 03, 2010 5:21 pmMesaj konusu: Icons_auth_explain Re: 28 Şubat Aliağa Tekne Avı Alıntıyla Cevap Gönder

heh heh heh ...Balıkçılık kolaymı? katlanacaksın karrdeşim,Hergün balığa çıkayımda varsın belim, dötüm ağrısın razıyım.Amatörler asla vazgeçmez ,O kadar.... Twisted Evil Twisted Evil Laughing Laughing Laughing

Saygılar

Başa dön

Yazar Mesaj
mufiBay
Uzman Katılımcı
Uzman Katılımcı

Çevirim dışı
Rep Puan: 0

Tuttuğu Takım

Prş Mar 04, 2010 6:53 pm Prş Mar 04, 2010 6:53 pmMesaj konusu: Icons_auth_explain  Alıntıyla Cevap Gönder

Çok güzel hareketler bunlar.. afiyet olsun arkadaşlar ac
MILLET UYUYORSA UYANDIRMAK KOLAYDIR. UYUMUYOR DA UYUYOR GIBI YAPIYORSA NE YAPSANIZ NAFILE UYANDIRAMAZSINIZ

Başa dön

Yazar Mesaj
NEVZATBay
Gelişmiş Katılımcı
Gelişmiş Katılımcı

Çevirim dışı
Rep Puan: 3149

Tuttuğu Takım

Cum Mar 05, 2010 8:54 pm Cum Mar 05, 2010 8:54 pmMesaj konusu: Icons_auth_explain Re: 28 Şubat Aliağa Tekne Avı Alıntıyla Cevap Gönder

Hor görmeyin izmaritleri,ne var yani çupradan lezzetli yaw.Lakin o dülger bence dünyanın en lezzetli balıklarından biri.Tebrikler dostlar neşeniz ve avınız bol olsun.

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger
Başa dön

Forum Sponsor

Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Geçiş Yap:  
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

CrackerTracker © 2004 - 2006 CBACK.de  balikopat.com - başlık için RSS